Rent-A-Car Banja Luka USLUGE

Dostava i preuzimanje vozila

Auto Cooper nudi uslugu dostave i preuzimanja vozila po Vašoj želji. Za dostavu i preuzimanje vozila prilikom povrata u toku radnog vremena i za udaljenost do 10km usluga se ne naplaćuje. Dodatni troškovi dostave van radnog vremena i van grada Banja Luke se naplaćuje po važećom cjenovniku za dodatne usluge.

Vožnja sa našim vozačem

Auto Cooper Vam jdaje mogućnost vožnje sa vozačem, ako poznajete puteve i regiju BiH a želite obilazak pružamo Vam i tu mogućnost u našoj ponudi nudimo Vam prevoz do 8 putnika.

Jednosmjerni najam vozila

Dajemo Vam mogućnost jednosmjernog najma i ostavljanja vozila u našim poslovnicama na području BiH, jednosmjerni najam se naplaćuje a ovisno o kojoj relaciji se radi i gdje se unajmljeno vozilo ostavlja.

Preuzimanje i vraćanje vozila van radnog vremena

Radno vrijeme AutoCooper je od 08:00 - 16:00h od ponedeljka do petka, a nudimo Vam i preuzamnje vozila van radnog vremena i za praznike bez nadoknade do 20:00h a poslije se naplaćuje zavisno o vremenu preuzimanja, pri preuzimanju vozila posavjetovati se sa radnim osobljem Rentala o povratu vozila da se ne bi pravili vanredni troškovi.

Dodatna oprema

Dodatna oprema se može naručiti prilikom rezervisanja vozila, npr.

  • Sjedište za bebu.
  • Nosači za skije.
  • Dodatni lanci za snijeg.
  • Kofer za krov.