Rent-A-Car Banja Luka Šlep Služba

Rent-A-Car Banja Luka ŠLEP SLUŽBA 0-24h

Šlep SLužba

Rent-A-Car Banja Luka ŠLEP SLUŽBA 0-24h u sklopu svog poslovanja pruža pomoć u prevozu vozila na kojima je nastao kvar ili su oštećena prilikom saobraćajne nezgode, te u drugim uslovima gdje se vozilo onemogući za dalji nastavak putovanja na sopstveni pogon. Rent-A-Car Banja Luka ŠLEP SLUŽBA 0-24h Team raspolaže sa profesionalnim kadrom za organizaciju pomoći 0-24h na cesti, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za popravku i prevoz vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do tri vozila istovremeno zavisno od klase vozila. Prevoz vršimo za: motocikle, putnička vozila, mini van vozila, terenska vozila, teretna vozila koja ne prelaze ukupnu masu veću od 5t. U mogućnosti je vršenje prevoza raznih kamp vozila, vozila za odmor, vodenih plovila te vozila koja prelaze van gabaritne standarde dužine i širine u zakonskoj regulativi.

Rent-A-Car Banja Luka VUČNA SLUŽBA I POMOĆ NA PUTU 0-24h

Šlep SLužba

0-24 Team pruža usluge VUČNE SLUŽBE i POMOĆ NA PUTU 0-24h dnevno na području grada Banja Luke i okoline od 50km u roku 45 min od poziva stranke za početak intervencije. Vrši se i prevoz na cijeloj teritoriji BiH uz prijašnji nalog za izvršenje usluge. Našim klijentima možemo obezbijediti usluge:

  • Brzi servis na vozilu.
  • Čuvanje vozila na obezbjeđenom parkingu.
  • Obezbjeđenje zamjenskog vozila dok je vozilo na servisu.
  • Obezbjeđenje hotelskog smještaja.
  • Vršenje TAXI usluga za klijente.
  • Obezbjeđenje Rent A Car-a.
  • Istovremeni prevoz 8 putnika i vozila.

Često postavljena Pitanja

Često postavljena pitanja sa odgovorima (Kliknite da se otvori)

Pitanje: Da li naša služba radi 24/7?

Odgovor: Da, naša Šlep Služba radi NON-STOP bez obzira na vremenske prilike i praznike.

Pitanje: Da li otklanjamo kvar na vozilu?

Odgovor:Da, naša služba je osposobljena da se suoči sa bilo kojom vrstom kvara na Vašem automobilu